Skapa din egen pockettidning på datorn

Innan den digitala tryckkonsten togs till nästa nivå bestod framtagningen av tidningar till stora delar för hand. Men idag kan man göra det mesta på datorn och det är ett bra sätt att vara kreativ. Är du intresserad av pockettidningar finns det stora möjligheter för dig att skapa din egen. Nedan kan du läsa mer om hur du med hjälp av en dator kan skapa en egen tidning.

Köp rätt dator

Till att börja med behöver du ha en bra dator för att du ska kunna skapa din tidning. Det finns olika sorters datorer att välja bland. Till exempel gamingdator vilket är en sorts dator som är ett bra alternativ för dig som både vill skapa och spela. En gamingdator har hög kapacitet och därför kan du ladda ner de program du behöver för att komma igång med ditt tidningskapande och arbeta i programmen utan att datorn blir överhettad eller långsam. Datorer kommer i olika prisklasser och från olika varumärken. Några exempel på populära varumärken som erbjuder datorer är Acer, Asus och Config Core.

Om du väljer att köpa en gamingdator behöver du även ha en skärm. Du kan köpa flera skärmar för att du ska kunna arbeta med flera saker samtidigt.

Leave a Comment

mts_howto