Viktiga material för att skapa egna pockettidningar

Den här sidan är fylld av information och inspiration om tidningar. Förutom att du kan läsa dem kanske du vill skapa dina egna. Den här artikeln är riktad till dig som vill börja fixa egna tidningar. Nedan får du tips om material du måste ha för en lyckad tidning.

Skaffa bra kontorsmaterial

För att du ska kunna skapa din egna pockettidning behöver du Kontorsmaterial vilket du kan hitta på nätet. Där kan du till exempel hitta både papper, anteckningsblock och olika sorters pennor såsom överstrykningspennor och blyertspennor. Det finns också mappar, gem, häftstift, etiketter, linjaler och ritmaterial.

Om du behöver sortera bland gamla nummer och dokument finns det förvaringslådor och pärmar som är bra att använda för att organisera och hålla ordning.

Även om du till stora delar jobbar digitalt är det alltid bra att ha kontorsmaterial så du kan spåna fram nya idéer och planera nästkommande nummer på ett smidigt sätt. Du hittar också olika datortillbehör såsom USB-minnen, minneskort, headset och tangentbord som är bra att ha om du använder datorn för att ta fram tidningen.

Allt går att hitta på nätet där du kan klicka hem materialen och tillbehören från ett och samma ställe.

Leave a Comment

mts_howto